luni, 15 februarie 2010

Bogăţie



Îi place viaţa ei.Se simte în siguranţă lângă cei dragi,lânga familie şi prieteni,pentru care ar face orice şi care de asemeni ar face la fel pentru ea.
S-a schimbat mult.Înainte era atât de retrasă,dar nu ducea lipsă de prieteni nici atunci.
Acum a învăţat să preţuiască ce are,ce primeşte şi şi-a deschis sufletul în faţa celor apropiaţi ei.Îi place să-i asculte,să le dea sfaturi şi să fie aproape de ei..Le spune atunci când are o problemă,iar apoi se simte uşurata,simte că a scăpat de o grijă apăsătoare.Are nevoie de ei,sunt o parte semnificativă din viaţa ei.I-au fost alaturi în cele mai grele momente şi i-au ridicat întotdeauna moralul în zilele înnorate.
Îi va păstra mereu lângă ea,sau cel puţin e convinsă că va incerca din răsputeri să îi ţină aproape,cât mai aproape de sufletul ei.
Ea ştie că prietenia adevărata nu e la bucată.E totul sau nimic.E mândră că a întâlnit nişte oameni ca ei,fără prejudecăţi,fără ură în suflet,care nu ar lasa-o niciodata la greu.Nu evită să le spună că ţine la ei,să le mulţumească ori să-i îmbraţişeze în public.Nu vrea să schimbe nimic la ei,pentru că ştie că fiecare persoana e unică şi merită să fie acceptată aşa cum e ea în spatele cortinei.
Se simte cea mai bogată cu ei alături,şi nu i-ar vinde nici pentru greutatea ei in grame de fericire.,pentru că ea a găsit fericirea,o trăieşte în fiecare zi,în fiecare clipă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu